skip to Main Content

Wat we doen

Elke derde vrijdag van de maand organiseren we een gratis toegankelijke worshipavond voor jong en oud. Wij nemen mensen mee in aanbidding en moedigen ze aan om God vol overgave te aanbidden. Mensen worden tijdens deze avonden genezen, gered, getransformeerd en aangeraakt door de Heilige Geest. Wij zingen nummers van onszelf, Bethel Music, Jesus Culture, House Fires, Hillsong en meer, maar nemen vooral de tijd om te wachten op wat God wil doen en zeggen.
In de agenda vind je meer informatie over deze avonden.

Evenementen en conferenties

Loft Worship wordt graag uitgenodigd op evenementen, conferenties en worshipavonden. Wij vormen een complete band inclusief geluidsman, lichtman, beamerist en de daarbij behorende spullen. Wij spelen eigen nummers maar ook songs van onder andere Bethel Music, Jesus Culture, Hillsong, House Fires en meer. Het heeft onze voorkeur om minimaal drie kwartier achter elkaar de tijd te hebben, zodat mensen meegenomen kunnen worden in aanbidding.

Zoeken jullie een band die gepassioneerd, geleid door de Heilige Geest, in vrijheid en met krachtige nummers en intieme nummers de aanbidding komt leiden? Schroom niet om contact met ons op te nemen en we komen graag naar jullie toe.

Workshops en teachings

Loft Worship geeft workshops en teachings over het belang van aanbidding, aanbidding leiden, band coaching, de kracht van aanbidding en meer. Heeft jullie aanbiddingsteam het verlangen om te groeien? Willen jullie meer diepgang tijdens de momenten van aanbidding, verlangen jullie naar meer leiding van de Heilige Geest of een betere samenwerking als band?
Nodig ons uit om eenmalig of meerdere workshops of teachings te geven.

Doel van Loft Worship

Het doel van Loft Worship is om een intieme plek te creëren waar mensen met hun hele hart God kunnen aanbidden. In samenwerking met de Heilige Geest leiden we mensen door middel van songs, profetische en spontane momenten in diepe aanbidding. Wij bereiden de tafel voor, stappen dan terug en geven God de ruimte om iedereen omver te blazen met Zijn liefde en goedheid.

Biografie

In september 2014 startte Loft Worship met een maandelijkse worshipavond in Nijkerk. Het team bestaat uit een groep toegewijde mensen die zich inzet om God te dienen door middel van aanbidding. Sinds die tijd heeft het team veel geïnvesteerd in elkaar en in de band, waardoor het steeds hechter werd en is gegroeid op muzikaal en geestelijk gebied.

Het aantal mensen dat de worshipavond bezocht nam toe, en ook de wonderen en kracht van de Heilige Geest namen toe. Er werd een plek gecreëerd waar God wordt geëerd en mensen worden aangeraakt door de kracht van de Heilige Geest, de liefde van de Vader en de genade van Jezus.

In de jaren erna leidde Loft Worship, naast de maandelijkse worshipavonden, ook de aanbidding bij conferenties en evenementen zoals Bonfire in Dordrecht, Geluid van hoop, Impact Festival, de Friendshipboat in Dordrecht, de tienerdiensten van Mission Possible en Power & Love conferentie. We werken samen met Open Skies Festival, verschillende aanbiddingsleiders en we houden van connecten.

Album en worshipU on Campus

In 2016 werd het album “Reveal Your Kingdom” uitgebracht.

In juli 2016 en juli 2019 is een deel van het team naar Bethel Church in Redding (California) geweest. Daar volgden zij de tweeweekse worshipschool WorshipU on Campus. Tijdens deze worshipschool werd dagelijks onderwijs gegeven en werd ervaren wat de Heilige Geest kan en wil doen tijdens momenten van aanbidding. Een ontzettend leerzame en inspirerende periode!

In 2018 kwam de EP “He Is Near” uit. Ook na dit album blijft Loft Worship nieuwe nummers schrijven en uitbrengen.

 

Verlangen van Loft Worship

Ook de komende jaren zal Loft Worship blijven investeren in de maandelijkse worshipavonden. Deze avonden dienen als een plek waar mensen gratis naar toe kunnen komen om God te aanbidden en te ontmoeten.

Loft Worship verlangt naar intensere en diepere aanbidding tijdens conferenties, evenementen en diensten. Wij geloven dat wanneer kerken de belangrijke rol van aanbidding beter gaan begrijpen, dat Nederland en Europa zullen ontwaken. Dat kerken op zullen staan om een natie de liefde van Jezus te laten proeven en dat Zijn kracht meer en meer zichtbaar wordt.

Loft Worship schrijft nieuwe songs omdat wij geloven dat elk “seizoen” en land zijn eigen lied nodig heeft. Wij geloven en bidden dat deze songs Nederland, Europa en de hele wereld zullen bereiken en dat mensen vol geloof en overgave mee zullen zingen.

Het team komt graag de aanbidding leiden of teachings geven op evenementen, conferenties of worshipavonden.

SONGS | TEKSTEN EN AKKOORDEN

Loft Worship schrijft graag eigen songs die het hart en de passie vertalen van het seizoen waarin we nu leven. Ons eerste album “Reveal Your Kingdom” heeft 10 mooie songs en is in 2016 uitgebracht. Ons tweede album “He Is Near” bevat 2 eigen geschreven songs en 2 vertaalde songs. Klik hier voor de teksten en akkoorden van deze songs.

Oorsprong

De initiators van Loft Worship zijn Matthijs en Sanne Paas.
Na jarenlange ervaring in het spelen en zingen in worshipbands, kregen zij in 2014 het verlangen om Loft Worship te starten. Samen met een gaaf en toegewijd team zetten zij zich in om God te dienen door middel van aanbidding.

Vol passie verlangen zij er naar dat mensen door middel van aanbidding weer in intimiteit komen met de Vader en dat aanbidding meer wordt dan “liedjes zingen”. Het verlangen van Loft Worship is dat bands, kerken en organisaties steeds meer gaan beseffen wat de kracht van aanbidding is. Zodat Nederland in vuur en vlam komt te staan voor Jezus en Zijn koninkrijk steeds meer zichtbaar wordt.

Ondersteunen / ANBI

Wil jij het werk van Loft Worship financieel ondersteunen? Dat kan door een gift over te maken op onderstaand rekeningnummer of naar loftworship.nl/gift te gaan. Wij zijn dankbaar voor elke gift die we ontvangen. Met de giften kunnen we grotere stappen zetten in het koninkrijk van God.

Loft Worship een stichting en beschikt over een ANBI status van de Belastingdienst. Alle giften aan Loft Worship zijn hierdoor belasting aftrekbaar.

IBAN NL 15 RABO 0191 6846 86
RSIN 856140521
Tenaamstelling Stichting Loft Worship
Plaats Nijkerk
Kvk nummer 65507940

Postadres:
Irenestraat 13
3862CR Nijkerk
E-mail: info@loftworship.nl

Doel stichting: Het verspreiden van het christelijk geloof door het (maandelijks) organiseren van christelijke culturele avonden.

Hoofdlijnen beleidsplan: Het (doen) organiseren van (christelijke en culturele) evenementen, activiteiten en / of bijeenkomsten; Het doen of laten verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of naar het oordeel van haar bestuur daartoe bevorderlijk, nuttig en / of gewenst kunnen zijn. De stichting beoogt niet het maken van winst.

Bestuur: Voorzitter: Dick Stobberingh; Penningmeester: Diederik Troost; Secretaris: Matthijs Paas

Beloningsbeleid: Bestuursleden ontvangen geen enkele beloning voor hun (bestuurs)taken. Ook de bedrijven waaraan bestuursleden middellijk danwel onmiddellijk zijn verbonden ontvangen geen beloning/vergoeding voor diensten en/of producten ten behoeve van de stichting.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten zie contactpagina.

X