skip to Main Content

Doe mee!

NIEUW! WORD SUPPORTER

Wil jij Loft supporter worden door ons te ondersteunen met een maandelijkse financiële gift? Dat kan al vanaf 5 euro!

Waarom

Loft Worship is in 2014 begonnen met enkele bezoekers in de zaal. Inmiddels zijn we verhuisd naar De Medialoods waar we met 500 mensen samen kunnen komen. Ook zijn we nieuwe nummers aan het maken en kunnen we niet wachten om deze uit te brengen. We doen natuurlijk nog veel meer (check de website!) wat allemaal super gaaf is.

Loft Supporters

Loft Worship wil graag een groter bereik, zodat meer mensen God leren kennen en een intieme relatie met Hem krijgen. We willen Nederland veranderen zodat Zijn Koninkrijk op aarde zichtbaar wordt! Om de aanbiddingsavonden en het uitbrengen van nieuwe nummers mogelijk te maken, hebben we financiën nodig. Wij zijn afhankelijk van giften. Daarom zijn we op zoek naar Loft Supporters. Jij kan Supporter worden van Loft Worship door maandelijks een gift te geven van minimaal 5 euro.

Hoe

Op deze pagina kun je je gegevens invullen. Daarmee machtig je ons om het bedrag maandelijks te incasseren. Je bent vrij om een bedrag te kiezen vanaf 5 euro.

De gift is 100% belasting aftrekbaar omdat Loft Worship een ANBI status heeft.

Supporter-voordelen

We willen onze Supporters bedanken en mee laten denken; dat doen we op allerlei manieren.

  • Bij aankoop van 1 CD, krijg je een tweede gratis.
  • Je krijgt toegang tot een facebookgroep waar je als Loft Supporter kan stemmen op leuke en belangrijke beslissingen van Loft Worship.
  • Je wordt periodiek de op hoogte gehouden via een nieuwsbrief.
  • Ook hebben we tijdelijke acties; houd dus de facebookpagina in de gaten!
Loft Logo Hart
X