skip to Main Content
Presence 2021

Presence 2021

Geschreven door Jonathan Floor

“Donderdag 13-05-2021 hadden wij als Loft Worship de eer om te spelen op de presence conferentie. Deze ene avond van de 4 mochten wij invulling geven aan het aanbiddingstuk. Dit onder leiding ook van Matheus van der Steen. Hij was host deze avond en had door een afzegging ruimte voor ons als team. Deze prachtige kans en knipoog van God grepen we met beide handen aan. Het voelde echt als een bedankje van Papa voor de gehoorzaamheid van de afgelopen jaren. Daar waar wij God altijd op de eerste plaats zetten.

We begonnen met het hele team met krachtige gebeden waarin er al een enorme eenheid ontstond. Dit zorgde voor zo´n positieve energie bij iedereen wat meegenomen werd in de aanbidding.

De avond zelf startte met wat onduidelijkheid over de exacte tijd wanneer we zouden starten. Toen dit eenmaal duidelijk was waren er nog wat technische uitdagingen, met betrekking op de verbinding. Gelukkig hebben we een fantastische God, waar we hard toe gebeden hebben, en team die dat weer voor elkaar kregen.  We opende met wat bekende worship songs en deze waren verdeeld over meerdere stukjes. Later op de avond hebben we ook ons eigen geluid mogen laten horen. Prachtige reacties ontvangen van over de hele wereld, ook van onder andere Bill Johnsen en Jean Luc.  Dat is natuurlijk fantastisch als je word bestempeld als de grootste verrassing van de conferentie, in positieve zin, maar uiteraard was het belangrijkste dat we door de avond heen God hebben mogen aanbidden, groot hebben mogen maken en dit ook door ons eigen geluid te laten horen.

Tussen de worship sets door was er online contact met een aantal fantastische broeders en zusters die ook een aantal prachtige leringen meegaven. De presence of the Lord was ook enorm voelbaar in de zaal. Het hele team had er ook enorm zin in en dat werd ook uitgestraald.

Ondanks de gekke of valse start, hoe je het noemen wil, werd het een glorieuze avond waarin God echt verhoogd werd en nog meer bekend gemaakt werd. Het was zowel natuurlijk als Koninklijk gezien een waanzinnige en onvergetelijke avond. We mochten echt vanuit het Koninkrijk het geluid laten horen en wij blijven Jezus bedanken voor wat Hij al heeft gedaan en zo ook voor deze geweldige avond.

Dank u Jezus!”

https://healing-ministries.org/events/presence-2021/

Terugkijken?

Facebook Reactie
X