skip to Main Content
Teamavond November Loft Worship; Van Praktische Zaken Tot DE STOEL

Teamavond november Loft Worship; van praktische zaken tot DE STOEL

Het team van Loft Worship komt één keer per maand samen op dinsdagavond; ontmoeten, investeren, visie en praktische zaken. Alles komt op deze avond samen.

De avonden worden steeds door een ander ingevuld waardoor de inhoud ook elke maand anders. Toch beginnen we meestal met wat praktische zaken zoals de On The Roads.
De agenda ervan wordt doorgenomen, er wordt info over gegeven en vragen kunnen gesteld worden. Er zijn meestal ook andere praktische zaken zoals vrijwilligers, supporters, catering, uitjes; alles wat we tegenkomen en even in de groep gepasseerd moet worden.

Gebed is voor ons belangrijk. We horen elkaars gebed- en dankpunten. Om er vervolgens samen voor te bidden en danken.

En dan hebben we de ene keer meer tijd voor een thema dan de andere keer. Thema’s zijn uiteenlopend van profetie tot feedback geven. Maar wat een terugkerende activiteit is is DE STOEL.
Degene op ‘de stoel’ mag ALLES gevraagd worden. Maar de persoon in kwestie hoeft niet overal antwoord op te geven. Iemand kan hierin zelf openheid bepalen en grenzen bewaken.
Deze maand waren Allard en Elisah aan de beurt. Morele dilemma’s met schokkende uitkomsten (:P), 10jarenplannen en spannende inside weetjes over huwelijken.

Elkaar kennen is belangrijk. Het vormt gemeenschap.

 

Facebook Reactie
X