skip to Main Content
Last But Not Least; God Of Miracles

Last but not least; God Of Miracles

Sanne heeft dit nummer grotendeels geschreven en vertelt kort haar schijf proces:

Dit lied begon met een vonk over hoe God nog steeds dezelfde is als 2000 jaar geleden. Toen Jezus iedereen die Hij tegen kwam genas. Samen met een paar anderen schreven we verder om een lied te schrijven wat bevestigd wie God is en dat Hij de God van wonderen is, én om geloof te bouwen bij de mensen die het lied zingen dat dat nog steeds het geval is. Ik geloof dat dit lied de atmosfeer zal veranderen en dat er daadwerkelijk wonderen en tekenen zullen gebeuren wanneer we de woorden uitzingen met ons hart.

 

Luister de 4 gereleasde nummers, waarvan deze er één is, terug op youtube of spotify!

 

Facebook Reactie
X