skip to Main Content
Still The Same; Nummertje 3

Still The Same; nummertje 3

Het nummer Still The Same is o.a. door Naomi geschreven en de derde gereleasde song.
Naomi neemt ons mee in het schrijfproces;

‘God is goed en geneest. Voor mij persoonlijk was dat een overtuiging die ik al vroeg leerde, maar het liep parallel aan de ervaring van een jarenlange chronische ziekte waardoor ik er naast een overtuiging op nahield dat Hij niet helemaal te vertrouwen was en niet alleen maar goed was.
Naast een zeker weten dat God me zou genezen(ik heb hem dit horen zeggen met een audible voice toen ik 10jr oud was), zaten me altijd vragen dwars over hoe deze ziekte kon blijven. Hoe denkt God hierover? Waarom geneest hij niet? Heeft het een doel? Waar komt het vandaan?
Fysiek worstelen, emotioneel worstelen met God.
Terwijl ik enorm kon genieten van Gods aanwezigheid en zijn stem versta, is dit een stukje wat ik niet begreep en dit werd een strijd.
Tijdens het proces van worstelen en discussies met God leerde ik: Alles wat ik nog niet begrijp is niet een gebrek aan God, zijn kracht, karakter of intenties. Alles wat in het natuurlijke niet in lijn staat met het Woord is een gebrek van het natuurlijke. Ik ben opgehouden met God te verkleinen zodat hij past bij mijn situatie. Ik heb ervoor gekozen altijd op mijn God te vertrouwen en te geloven dat wat Hij beloofd waar is. De realiteit van het natuurlijke leven zal zich moeten aanpassen en gehoorzamen aan wat Gods zegt. Ik wil niet eten van de boom van kennis, maar ik wil het eten van de boom van het Leven. Ik wil het Leven zelf. En ik heb gemerkt dat zolang mijn focus daar ligt, de rest vervaagd.
Dit nummer brengt momenten in herinnering van wat God eerder heeft gedaan en wekt geloof op. Dat is wat ik nodig had op de moeilijke momenten. En ik hoop dat anderen zich erdoor mogen herinneren wie Hij is en welke beloften hij gedaan heeft.’
Luister de nieuwe nummers op youtube of spotify! We hebben ook merchandise met de songteksten erop. Loop op de Loft Worship Night eens langs de merch-tafel!
https://youtu.be/YizXaHb2K0g
Facebook Reactie
X