skip to Main Content
Met Supporters Het Het Team Het Nieuwe Seizoen Ingeluid!

Met supporters het het team het nieuwe seizoen ingeluid!

September staat bekend om de eerste Loft Worship Night van het seizoen. Maar voordat we daaraan beginnen, wilden we vooral stilstaan bij het feit dat dat mogelijk gemaakt wordt. Door allereerst God, maar ook de supporters die maandelijks financieel steunen. We hebben niet alleen genoeg om de Worship Night te organiseren, maar overvloed om te investeren, nieuwe nummers te produceren en andere mensen/organisaties te zegenen.

En die overvloed en samenwerking werd gevierd onder het genot van een barbecue en leuke gesprekken. Natuurlijk was aanbidding onderdeel van de avond; Hij is het begin en het Einde, en alles ertussen in. Voor, door en met Hem doen we dit.

Als team kijken we uit naar een nieuw seizoen. Mooie profetieën en dromen zullen komende tijd opnieuw vorm krijgen. Ondanks dat we niet altijd even concreet weten hoe dit er uit gaat zien, weten we zeker dat God goed is en met Hem leven een avontuur is. Als team is het heerlijk om dat samen te mogen beleven; door alle On The Roads (ja, je kunt ons nog steeds uitnodigen!), alle eigen maandelijkse Loft Worship Nights, maar ook in de team- en bandavonden die wij elke dinsdagavond beleven.

Kijk op de website voor onze agenda en meer informatie: www.loftworship.nl
Kun jij niet wachten ons weer live te zien? Check dan ons youtubekanaal: https://www.youtube.com/c/LoftworshipNl

Wil jij ook deel zijn van de supportersgroep? Dat kan door ons maandelijks te steunen met 5 euro of meer.

We vinden het altijd leuk om jouw getuigenis tijdens onze aanbiddingsmomenten te horen. Deze kun je mailen, of via de socials delen. Maar nog véél leuker vinden wij het om jou persoonlijk te spreken. Dus schiet ons gewoon aan voor of na een aanbiddingsavond!

Facebook Reactie
X