skip to Main Content
“Hoe Ver We Ook In De Stroom Van De Rivier Meegevoerd Worden Of Voor Welke Vuren We Hebben Gestaan; God Is Er Altijd Bij Geweest”

“Hoe ver we ook in de stroom van de rivier meegevoerd worden of voor welke vuren we hebben gestaan; God is er altijd bij geweest”

De hechte groep die Loft Worship is geworden is niet zomaar gekomen.
Het is het resultaat van een jarenlange investering: in tijd, moeite, aandacht, financiën.
Jezus doet ons de belofte dat Hij altijd met ons mee gaat. We zijn niet alleen, we zijn geliefd en beschermd.
Dat is ook wat we voor elkaar doen. We gaan door rivieren en door vuren. Dat is niet altijd comfortabel, soms wordt je een eindje meegesleurd door een stroom of kom je er met een geur van verbranding van af, maar het is het wel waard.

Tijdens teamavonden maken we veel tijd voor elkaar. We horen hoe het gaat, we bidden voor en profeteren over elkaar, en we stellen elkaar vragen. We bespreken dan thema’s, de bijbel, evalueren de avonden en nog veel meer. Er wordt met regelmaat afgestemd wat iedereen kan geven en hoe de visie vorm kan krijgen. Dat is in elk seizoen weer anders.
Maar de teamavonden zullen het niet maken alleen. Het gaat om een hartsverbinding die meer nodig heeft dan alleen de dinsdagavond. Het gaat om het zien van elkaar. Bijvoorbeeld: Als Stefan verteld dat hij een sollicitatiegesprek heeft, dan wensen we hem op de dag zelf succes en vragen natuurlijk hoe het gegaan is. Als je weet dat iemand door een pittige tijd gaat, dan nodig je hem uit voor het eten om te horen hoe dat is. Dat is meer dan alleen “we zullen ervoor bidden”. Dat is meegaan in een rivier of door een vuur. En in the end is het net zo belangrijk om vooral heel erg veel met elkaar te genieten, dankbaar te zijn en te lachen.

En Gods belofte over ons staat vast: niets zal ons deren.
Dus hoe ver we soms ook in de stroom van de rivier meegevoerd worden, of voor welke grote vuren we hebben gestaan; God is er altijd bij geweest.

Wil jij meer connectie met Loft Worship? Dat kan op zoveel manieren!
Natuurlijk ben je gewoon altijd welkom op de Loft Worship Nights!
Spreek ons aan of help praktisch mee voor of na de avond. Wil je iets toevoegen aan de band of het (vrijwilligersteam)?
Laat het weten. Of misschien minder tijd maar wel financiën beschikbaar? Ook dat is een manier van betrokkenheid die we erg waarderen.
Wil je gecoacht worden met je band? Of zoek je een andere manier van connecten? Gewoon ons aanspreken:)

Hoe dan ook vinden we het gaaf om ook samen met jou door rivieren en vuren te gaan en te ontdekken dat met God alles mogelijk is!

 

Facebook Reactie
X