skip to Main Content

Evangelisatie Actie Nijkerk in trailer | 21 september 2017

Initiatiefnemer Jan Brons is de samenwerking aangegaan met het Nijkerks Comité van Evangelisatie Activiteiten en dus was de Kings Coach (een opnieuw ingerichte bus waar het evangelie gemakkelijk uitgelegd kan worden) gevraagd om overdag op het plein van Nijkerk te komen staan. Tientallen vrijwilligers waren overdag aanwezig om te vertellen over Jezus.
Wij waren als band uitgenodigd om ’s avonds de aanbidding te komen leiden. Er was een vrachtwagentrailer geregeld waar wij gingen opzetten en om 20.00uur startte de avond.
Het was nog spannend want je weet nooit hoeveel mensen er staan die bekend zijn met aanbidding en wie niet. Maar we kozen er voor om echt ‘ons ding’ te doen en er helemaal voor te gaan. Zonder gene God aanbidden en proclameren wie Hij is. Joop Gottmers, een voormalig drugscrimineel, vertelde zijn getuigenis en dat raakte ook een heleboel mensen aan.
Het was een fantastische avond en we geloven dat er een zaadje is gepland in Nijkerk en deze gaat groeien!

Facebook Reactie
X