skip to Main Content
Loft Worship Night 21 Februari Met Reni & Elisah

Loft Worship Night 21 februari met Reni & Elisah

Wow, we zijn nog steeds versteld van de kracht van God tijdens een worship night. Zelfs na meer dan 50 worship nights is Hij elke keer weer vernieuwend en zet Hij levens op de kop.

Deze avond hadden we Reni en Elisa Krijgsman te gast. Wat vonden we dat een eer! Al hun hele leven bedienen ze Nederland met hun worship songs en leiden ze mensen in aanbidding.

De zaal stroomt vol en we vinden het gezamenlijk spannend. Een andere soort avond, worship leiders te gast, een nederlandstalige avond… veel dingen gaan een beetje anders dan “normaal”.
We hebben enorm veel zin en we zijn vol verwachting.
De set wisselt zich heerlijk af tussen verschillende songs, olden goldies en gloed nieuw geschreven songs en we merken dat mensen en fijne tijd samen met God hebben.
In de loop van de avond verteld Elisa een getuigenis over iemand die zo hopeloos is dat diegene een eind aan zijn leven wilde maken. Zelfs christenen kunnen hier mee kampen en hopeloosheid en depressiviteit komt ook voor onder kinderen van God. En God die sprak via Elisa dat dat moet wijken voor de naam van Jezus.
We proclameerden heelheid en hoop en de Heilige Geest was aanwezig om te bemoedigen en te helpen kijken naar Jezus. We geloven dat deze avond veel wonderen zijn gebeurd!

We danken Elisa en Reni voor hun bijdrage en iedereen voor zijn of haar komst.

Volgende maand hebben we een beperkte worship night, maar we laten ons niet tegenhouden door een een of ander virus dus we gaan gewoon door met 100 mensen en we livestreamen de avond.

Facebook Reactie
X