skip to Main Content

Loft Worship Avond | 15 september 2017

De zaal stroomt vol en het is drukker dan ooit. Rond de 300 mensen verzamelen zich in de zaal in Nijkerk. Ze komen echt overal vandaan. Als we spreken dan horen we bijna alle provincies voorbij komen.

Wij hebben altijd gezegd dat we het niet voor de aantallen doen. En dat is nog steeds zo. Al staan er 2 mensen in de zaal, wij gaan er voor. Waarom? We doen het niet voor de mensen, we doen het voor God. We zijn daar om Hem te aanbidden.

Maar waarom zijn we zo blij dat het groeit? Omdat we dus getuige mogen zijn van het feit dat er zo veel honger is in Nederland en dat de passie voor Jezus enorm is. Dat mensen komen om God te aanbidden en nieuwe mensen ontmoeten was altijd ons verlangen. En hoe meer hoe beter natuurlijk. We geloven echt dat in gezamenlijke tijd van aanbidding iets bijzonders is en dat het krachtig is in de hemelse gewesten.
Peter en Naomi openden de avond en vertelden een stukje over het gebruik van aanbidding in de Bijbel. De legers hadden daar allemaal een ‘band’ die voor ze uit ging en dat bevestigd dus muziek iets geestelijks iets en waarmee je de strijd kan winnen.

We zongen deze nummers:

The Great I Am, Mighty To Save, Alleluia, Pieces, Fill me Up, I Surrender en aan het einde You Make Me Brave, maar die staat niet meer op het filmpje.

Facebook Reactie
X