skip to Main Content
Loft Worship Night 20 September | Healing Night

Loft Worship Night 20 september | Healing Night

Door: Esther

Afgelopen Loft avond was geweldig. God is zo goed! Het thema van deze avond was genezing. Dit hadden wij als Loft worship echt op ons hart gekregen. Het was ook nog eens de eerste Loft avond na onze zomerstop, dus we hadden er zo enorm veel zin in!

Op de avond zijn veel mensen aangeraakt door God en zijn liefde en hebben genezing ontvangen. Zowel op lichamelijk gebied, als geestelijk en emotioneel gebied. Schouders zijn bevrijd van pijn, benen zijn weer gelijk gegroeid en iemand met autisme ervaarde hier vrijheid van. Dit zijn enkele getuigenissen van de vele! God doet grote dingen en veranderd harten. Daar zijn we Hem zo dankbaar voor. Zo bijzonder om hier als Loft Worship deel van te zijn

Niet alleen was het voor de bezoekers een goede avond, wij als team zijn enorm uitgedaagd om uit te stappen en voor zoveel mensen te bidden. Dat was echt zo gaaf! Zeker voor herhaling vatbaar.

Getuigenis Bezoeker Loft Worship Night:

“Ik ben op 20 september bij Loft Worship geweest in Nijkerk. Was een gezellige avond maar ook bijzonder. Er werd voor veel mensen gebeden en er waren veel getuigenissen. Ik moest wel wennen aan wat er allemaal om mij heen gebeurde. Onder de dienst durfde ik niet naar voren te gaan. Na de dienst twijfelde ik om wel of niet voor mij te laten bidden. Na toch wat overtuigwerk van mijn vriendin en Stefan toch voor mij laten bidden. Eerst gekeken of mijn benen wel recht en even lang waren en toen gebeden voor mijn rechterbeen die langer en recht is geworden. Daarna is er gebeden voor mijn rug waarvan de pijn nog steeds nauwelijks merkbaar is. Vriendin kan de wervel ook niet meer voelen die eerst naar binnen viel. Ik kan makkelijker opstaan, springen en bukken zonder last te hebben. Ook op geestelijk gebied is er voor mij gebeden en ik voel mij een stuk rustiger. Ik merk wel dat het allemaal wat onwerkelijk is voor mij. Moet eerst even aanzien hoe het verder gaat voor ik het echt kan geloven.”

Facebook Reactie
X