skip to Main Content
Loft Worship Night | KOESTER JE DROMEN

Loft Worship night | KOESTER JE DROMEN

Ayla van der Pols schrijft over deze avond:

“-KOESTER JE DROMEN-

Wat een avond! De zaal was gevuld met mensen die zo’n groot verlangen hadden om te aanbidden. Voor de Loft Worship band was het een volle week, maar zo heerlijk om samen met nieuwe en bekende mensen in ons eigen ‘huis’ God groot te maken! Elke Loft Worship avond heeft z’n eigen sfeer en focus, elke avond is weer unique. Dat is het heerlijke van de Heilige geest volgen. Voor ons is aanbidding een levensstijl, een manier van leven. Als je opstaat in de ochtend kun je al God groot maken! Dan maakt het niet uit of je het ene moment op het podium staat voor 1 of 10.000 mensen en het andere moment even lekker een grapje maakt met een goede vriend of de vaatwasser uitruimt. Je hart gaat uit naar God en dan doe je alles vanuit liefde naar Hem. Dat is aanbidding! Constante verbinding met Zijn hart. Op de avond gaf, voor het eerst in haar leven, Sanne een getuigenis over haar dromen, vasthouden aan die dromen en Jezus zien stralen door die dromen! Iedereen heeft dromen en het maakt niet uit wat het is. Al is het een liefde voor mengpanelen en eentjes en nulletjes, of van jongs af aan willen zingen en God groot maken met heel veel mensen, God wil je gebruiken door je dromen heen! Blijf jezelf want dat is de persoon waar doorheen God wil shinen. Zelfs één van de schilders was ’s middags begonnen aan een schilderij die precies aansloot op de getuigenis. Zo mooi te zien dat God alles samenbrengt. We kijken enorm uit naar 18 Juni! Alweer de laatste Loft Worship avond van het seizoen…”

Facebook Reactie
X