skip to Main Content

Loft Worship avond | 22 april 2017

Spirit Move. Dat is altijd een enorm verlangen van ons. Waarom? Omdat we geloven dat God leeft, niet dood is, maar nog net zo springlevend als toen Jezus hier op aarde rondliep.
Wij geloven dat de Heilige Geest nog net zo krachtig is als op het moment dat Hij werd uitgestort in handelingen. En wanneer dat gebeurd, ervaar je God. We hebben meerdere malen zien gebeuren dat mensen geestelijk en lichamelijk genezen, compleet vol vreugde weer naar huis gaan, dat er (opnieuw) een passie wordt geboren voor God of dat mensen Zijn eerste liefde ervaren. Wij willen op onze avonden dus geen liedjes zingen, maar volledig vertrouwen op de Heilige Geest. We zoeken altijd een aantal songs uit, maar laten op de avond alles los en soms gaat alles anders dan verwacht. We willen dat de Heilige Geest ons leidt. En daar gaat dit lied over op deze mooie avond.

Facebook Reactie
X