skip to Main Content

Loft Worship avond | 16 juni 2017

De laatste avond van het seizoen. Naar deze avond keken we erg uit en hadden grote verwachtingen wat God wilde gaan doen! We ervoeren in de voorbereidingen Zijn Heilige Geest al enorm en we wisten dat er bijzondere dingen gingen gebeuren. Eigenlijk is dat altijd zo wanneer we God aanbidden, Hij komt met Zijn kracht en liefde. Maar toch, deze avond was erg bijzonder. Het podium was ingericht als een enorme sterrenhemel met Yours Is The Glory er op.

Alleen al kijken naar dit ontzagwekkende podium brengt je al nederig voor Zijn troon. Wauw. Onze God is is enorm groot, machtig en sterk. En toch zo enorm dichtbij, liefdevol en een Vader.

Het werd een enorm bijzondere avond waarin mensen aangeraakt werden door God. Zijn liefde overlaad zo dat sommigen begonnen te huilen, of te lachen, of gewoon in diepe aanbidding bleven. Er genazen mensen, zelfs al tijdens de aanbidding. Zijn kracht is echt aanwezig deze avonden en wij zijn alleen maar dankbaar dat we hier een onderdeel van mogen uitmaken.

Geniet hieronder van twee momenten van de avond. 10.000 reasons en Here For You.

Facebook Reactie
X