skip to Main Content
Loft Worship Night 20 December Met Abraham Laisina

Loft Worship Night 20 december met Abraham Laisina

2020 is inmiddels begonnen! Maar wat hebben we een toffe worship night gehad eind december met Abraham Laisina. Onze bassist Allard vertelt iets over hoe hij de avond heeft beleefd. Zien we jou de volgende Loft Worship avond ook?

Door: Allard

De Loft avond met Abraham Laisina is inmiddels even geleden, maar zit nog vers in mijn geheugen. Al aan het begin van de week beloofde het een mooie avond te worden met krachtige profetieën over wat de avond zou gaan brengen. Ik ging de avond in met de verwachting dat God door profetieën heen bevestiging en richting zou gaan geven. Tijdens de
aanbidding krijg ik hiervan helaas altijd maar weinig mee vanaf het podium. Gelukkig evalueren we iedere avond vlak na afloop en delen we samen onze ervaringen met het hele team. Daarnaast zijn er ook altijd mensen die hun getuigenis met ons willen delen. Super opbouwend en iedere keer besef je hierdoor weer waarom we dit doen. Super tof om te zien hoe God door aanbidding in de vorm van muziek en de schilderijen van de kunstenaars heen kan werken en hoe dit elkaar kan ondersteunen en aanvullen. Ook de samenwerking met Abraham ging super en wat een eer om dit samen met hem te mogen doen.

 

Kijk hier de avond terug!

Facebook Reactie
X