skip to Main Content
Koning Jezus; Single 2

Koning Jezus; single 2

In mei 2022 kwam een tweede single uit, namelijk Koning Jezus. Geschreven door o.a. Henriët Brouwer. Ze deelt haar gedachten over het nummer.
Ik was God aan het aanbidden achter de piano en het refrein van Koning Jezus kwam zo ineens in mij op. Het nummer gaat over Zijn grootsheid. Jezus is Koning, er is niemand zoals Hij en alles op aarde aanbidt Hem. Zoals in de bijbel staat: als wij Hem niet aanbidden, zullen de stenen Hem aanbidden (Lukas 19:40). De hele schepping is gemaakt om Hem groot te maken en Zijn grootsheid te laten zien. Alles buigt voor Hem!
Het nummer herinnert mij er altijd aan hoe groot en ontzagwekkend mijn God is en dat Hij tegelijkertijd zo persoonlijk bij ons betrokken is. Hij zegent ons en heeft ons op het oog. Hij heeft het beste met ons voor en is altijd goed.
Mijn verlangen is dat dit nummer je zal zegenen met een grotere openbaring van wie Hij is. Vaak zingen we makkelijk dat God groot is en dat Hij koning is. Maar Hij is het echt. Kijk naar de schepping, naar jouw leven, naar het leven dat Hij creëert. Het is niet te ontkennen wie Hij is.
En ik bid dat je zult ervaren dat God echt voor jou is, dichtbij is en je zegent. Hij is een God van dichtbij. Hij brengt geen nare dingen, God geeft geen ziekte of dood. Hij is alleen maar goed en zijn zegen rust op jou. Weet wie je bent in Hem. Zijn kracht leeft in jou doordat je Zijn kind bent. Dus ga en laat het duister beven!
Facebook Reactie
X